Budeme potrebovať (4 porcie):
- 600 g hovädzieho mäsa nakrájaného na tenké pásiky
- 1 menšia brokolica
- 1 menší karfiol
- 2 ČL sójovej omáčky
- 2 ČL hnedého cukru
- soľ
- čierne korenie
Hovädzinu opražíme, osolíme a okoreníme, podlejeme vodou a dusíme v tlakovom hrnci cca 15 minút. Mäkké mäsko potom presypeme do panvice, ak treba, podlejeme vodou, a pridáme brokolicu nakrájanú na malé ružičky, sójovú omáčku a cukor. Spolu varíme 3-4 minúty. Karfiol umyjeme, rozdelíme na ružičky a v sekáčiku ho rozmixujeme na malé kúsočky, ktoré vyzerajú ako zrnká ryže. Pridáme k mäsu a brokolici, povaríme ešte 3-4 min, dosolíme a dokoreníme. A hotovo!
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára